تبلیغات
فوریتهای پزشکی و اورژانس115 - الویه و كباب كوبیده رتبه اول مسمومیت های غذایی
 
فوریتهای پزشکی و اورژانس115
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محمدمهدی واحدی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛
الویه و كباب كوبیده از میان غذاهای مصرفی رتبه اول ایجاد مسمومیت های غذایی را در سفر به خود اختصاص داده است.

 پریسا ترابی کارشناس دفتر بهبودتغذیه جامعه وزارت بهداشت : مردم باید در طول سفر دقت كنند تا اصول تغذیه ای، بهداشت و ایمنی مواد غذایی را رعایت كنند . در واقع در طول سفر مانند سایر مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروه های غذایی استفاده کنند. بهتر است از خوردن سبزی ها به صورت خام به دلیل احتمال آلودگی خودداری نمایید.

در طول سفر برای جلوگیری از كم آبی و یبوست مقادیر مناسبی آب بنوشید و حداقل روزانه 6 تا 8 لیوان مایعات مصرف نمائید. البته بهتر است از آب های بسته بندی كه سلامت آن مورد اطمینان است استفاده نمایـید.


در این ایام بهتر است حجم مواد غذایی را در هر وعده های اصلی كاهش داد. به ویژه شام را مختصر میل كرد.بهتر است در طول سفر از میان وعده های سالم مانند میوه های خشک(خشكبار) و انواع میوه های تازه و شیر به جای چیپس ، پفک ، نوشابه و ساندیس استفاده کرد.

وی خاطر نشان کرد: در  صورت مسمویت و اسهال، حتما مقادیر كافی مایعات بنوشید.و به علائم‌ كلینیكی‌ اسهال‌  شامل‌ دفع‌ مدفوع‌ آبكی به‌ كرات‌ و دردهای‌ شكمی‌، گاهی‌ اوقات‌ همراه‌با تهوع‌ و استفراغ‌ توجه کنیدو هرچه زودتر به پزشک مراجعه کنید

وی با بیان اینکه افراد تا حد امكان از مصرف سوسیس ؛كالباس و ساندویچ های آماده پرهیز كنند گفت:در صورت مصرف غذاهای كنسروی قبل از مصرف از سلامت آن ها اطمینان حاصل كنید، در صورت مشاهده برآمدگــی و فرورفتگی از مصرف آن ها خودداری كنید.و قبل از مصرف حتما" آن ها را به مدت حداقل 5 دقیقه بجوشانید.حتما" دست های خود را قبل از صرف غذا و میان وعده خوب با آب و صابون شستشو دهید.و از خوردن غذا در رستوران های غیر بهداشتی در جاده های بین راهی یا داخل شهری اجتناب كنید.

ترابی با تاکید بر این که در زمان سفر ازساندویچ های ساده و خانگی مانند نان و پنیر و سبزی ،ساندویچ تخم مرغ، ساندویچ مرغ به همراه میوه و آب یا دوغ كم نمك بدون گاز استفاده كنید عنوان کرد: به نحوه سرو غذا و بهداشت پیش خدمت ها در اماكن عمومی ارائه غذا توجه كنید. - در طول سفر، به رستوران های معتبر كه اصول بهداشتی درآن ها رعایت شده است مراجعه كنید.و توجه داشته باشید که وضعیت بهداشت سالن، دستشویی ها، كارگران و ... تا حدی می تواند معیار سطح بهداشت رستوران باشد.باید توجه داشت که از مصرف بعضی از مواد غذایی كه در معرض فساد پذیری بیشتری قرار دارند به ویژه سالاد الویه، همبرگر، كباب كوبیده، ‌پیاز در مكان هایی قابل اطمینان نیستند، خودداری كنید.

کارشنا س دفتر بهبود تغذیه جامعه اظهارداشت:زیاده روی در مصرف شیرینی و شكلات در ایام نوروز می تواند منجر به بروز مشكلاتی برای سلامت شود. كودكان باید از مصرف بیش از حدشیرینی و شكلات در ایام نوروزی وسفرهای نوروزی اجتناب کنند. زیاده روی در مصرف تنقلات، شیرینی و شكلات در کودکان اغلب باعث بروز مشكلات گوارشی مثل درد معده، تهوع و استفراغ می شود و ضمن این كه مانع مصرف وعده های اصلی غذا می شود.  بعد از هر بار مصرف شیرینی و شكلات ، به علت تكرر مصرف این مواد در ایام نوروز به بهداشت دندان ها و مسواك زدن به خصوص در کودکان توجه شود.





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
چهارشنبه 23 اسفند 1391
محمدمهدی واحدی
سه شنبه 28 شهریور 1396 12:14 ق.ظ
Greate article. Keep posting such kind of info on your blog.
Im really impressed by your site.
Hello there, You have done an incredible job. I will certainly digg
it and for my part suggest to my friends. I'm sure they'll be benefited from this web site.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر