تبلیغات
فوریتهای پزشکی و اورژانس115 - فریز کردن مواد غذایی؛ مفید یا مضر
 
فوریتهای پزشکی و اورژانس115
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : محمدمهدی واحدی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

 یک متخصص تغذیه در خصوص بسته‎بندی مناسب مواد غذایی، گفت: مواد غذایی باید در بسته‎بندی‎های مناسب نگهداری شود چرا که در غیر این صورت مشکلات فراوانی را به وجود خواهد آورد.

سعیده نهاوندی در گفت‌وگو با (ایسنا) ، اظهار کرد: فریز کردن مواد غذایی باعث کاهش یا متوقف شدن رشد و فعالیت میکروبی می‌شود که باید دقت قابل توجهی به این امر داشته باشیم.

وی افزود: در خصوص نگهداری مواد غذایی باید نکاتی را مدنظر داشت از جمله درج تاریخ بر روی بسته‎بندی‎ها، استفاده از نایلون‎های پلاستیکی استاندارد، چینش مناسب در طبقات یخچال و جداسازی مواد غذایی پخته از خام، چرا که در صورت چینش غیرصحیح بین بسته‎بندی‎های مواد غذایی، چسبندگی به وجود آمده که این امر مشکلاتی را به همراه خواهد داشت.

نهاوندی در خصوص اقدامات لازم به جهت توقف فعالیت میکروبی مواد غذایی، تصریح کرد: پس از پخت مواد غذایی، دمای آن‌ها بلافاصله و به سرعت باید پایین آورده شود تا از فساد مواد غذایی و فعالیت میکروبی آن‌ها جلوگیری شود. همچنین مواد غذایی باید در دمای 18 درجه سانتی‎گراد که برای فریز تعریف شده نگهداری شوند.

رییس اداره نظارت بر مواد غذایی، یادآور شد: عدم رعایت نحوه صحیح چینش مواد غذایی بر روی هم در طبقات یخچال، باعث ایجاد چسبندگی بین نایلون‎های پلاستیکی مواد شده که در صورت جداسازی مواد سبب پارگی در بسته‌بندی مواد غذایی می‌شود که این اتفاق، پدیده‎ای به نام سوختگی انجماد را به دنبال دارد که باعث کاهش کیفیت غذا و از بین رفتن ارزش غذایی آن آماده می‌شود.

نهاوندی در خصوص رفع انجماد از مواد غذایی، تأکید کرد: برای رفع انجماد مواد غذایی سه روش عمده وجود دارد که شامل استفاده از یخچال، استفاده از آب و استفاده از مایکروویو است که روش سوم چندان توصیه نمی‌شود و مناسب‎ترین روش، یخچال است که در صورت رفع انجماد نامناسب تمام مواد مغذی به صورت محلول از بین می‌رود.






نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

       نظرات
دوشنبه 28 مرداد 1392
محمدمهدی واحدی
سه شنبه 28 شهریور 1396 12:13 ق.ظ
Hi i am kavin, its my first time to commenting anywhere, when i read this paragraph i
thought i could also make comment due to this good post.
دوشنبه 30 مرداد 1396 09:47 ق.ظ
Woah! I'm really enjoying the template/theme
of this site. It's simple, yet effective.
A lot of times it's very hard to get that "perfect balance" between superb usability and visual appeal.
I must say you've done a awesome job with this. Additionally, the blog loads extremely fast for me on Chrome.
Excellent Blog!
چهارشنبه 18 مرداد 1396 04:32 ب.ظ
Hi there I am so excited I found your webpage, I really found you
by error, while I was looking on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thanks a lot for a remarkable post and a all
round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to
read through it all at the minute but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to
read more, Please do keep up the awesome jo.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر